Konfirmand-workshop

Konfirmandworkshop – hvorfor det?

Når vi synger sammen, er vi sammen! Korsang er prosocial adfærd, der styrker relationer og giver socialt tilhørsforhold – man lærer i fællesskab.

Med en gospelworkshop forenes fællesskab, sang, musik og evangelium, og samtidig får konfirmanderne en oplevelse, der gør indtryk længe efter workshoppen er slut. Gospelmusikken er i sin enkle opbygning let at lære og få til at lyde godt, og rytmerne taler til både krop og sjæl, så konfirmanderne lever sig stille og roligt ind i musikken. 

Hvorfor vælge os?

Når I booker en konfirmand-workshop, er det oftest duoen Lynghøj/Arenfeldt, der har mange års erfaring på området, I vil møde.

Anette Lynghøj har, ud over stor erfaring som korleder, også mange års professionel erfaring med undervisning af unge mennesker i udskolingsalderen, og har derfor stor føling med, hvordan man får en flok konfirmander, der helst ikke vil skille sig ud, til at føle sig trygge nok til at synge i kor. Ved klaveret sidder Pernille Arenfeldt, der har en solid baggrund som professionel pianist i diverse gospelkor samt en fortid som rytmisk kontrabassist.

Hvad skal man sådan en dag?

Konfirmanderne lærer 5 – 6 små gospelsange og/eller spirituals, som kombineres med alt det, der hører sig til i et gospelkor: klap, flerstemmighed, solosang (hvis nogen er modig nok) og den bølgende bevægelse fra side til side – alt sammen pakket ind og leveret i en humoristisk tilgang til en stor flok konfirmander i udskolingsalderen.

Gospelworkshoppen kan naturligvis variere i sin opbygning og tidsramme, men kan fx. se sådan ud:

13.00 – 15.30: øvning af numre – inkl. pauser

15.30 – 16.00: Pause

16.00 – 16-30: koncert for forældre og andre interesserede

Se mere her:

https://www.facebook.com/watch/?v=872788573134428

https://www.facebook.com/watch/?v=224746821982979